Despre noi

Susținem parteneriatul în agricultură

Obiectivul nostru este îmbunătățirea randamentului în fermă prin:

Produse performante
100%
Solutii inovatoare
100%
Know how & consultanță pentru fermieri
100%

Urmărim să le oferim fermierilor români soluții pentru creșterea profitabilității. Suntem dedicați cercetării și inovației în agricultură, de aceea avem în portofoliu atât genetică românească, proprie, cât și semințe cu genetică inovatoare, aduse din Statele Unite ale Americii. Și pentru că ne dorim să oferim fermierilor o ofertă completă de produse și posibilități diverse, portofoliul nostru este în continuă creștere și va include atât produse chimice cât și noi tipuri de semințe.

Valori
Principii fundamentale

Valorile noastre

Inovație

Oferim fermierilor din România și Europa genetică inovatoare și soluții tehnologice noi.

Performanță

Toate produsele oferite de Soytek urmăresc îmbunătățirea productivității, avand drept scop final creșterea ratei profitabilitatii fermelor

Partener în evoluție

Prin produsele și serviciile pe care le oferim, susținem succesul fermierilor și progresul în agricultura românească și europeană.

Viziune si misiune

Progres în agricultură

Viziune

Susținem inovația în agricultură, iar scopul nostru primordial este ca fermierii români și europeni să aibă acces la cele mai noi tehnologii și cele mai inovatoare și performante produse, în vederea îmbunătățirii profitabilitatii în fermă.

 

Misiune

În beneficiul fermierilor, Soytek aduce pe piața europeană genetică inovatoare și soluții tehnologice noi și susține fermierii prin oferirea de know-how și consultanță în practicile agricole, în vederea atingerii unui randament maxim în fermă.

În același timp, firma Soytek deține propria linie de semințe de cereale, genetică românească, dezvoltată să răspundă nevoilor din câmp și să ofere producții ridicate.

Despre noi

Povestea noastră

SOYTEK este o companie românească cu capital integral privat, înființată în anul 2019.

Urmărim prin activitatea noastră în domeniul agribusiness să oferim fermierilor produse performante, de la semințe la produse chimice, care să le permită o productivitate mai mare și venim în sprijin atât cu semințe dar și cu produse chimice.

Deținem genetică proprie de cereale păioase (grâu și orz), genetică românească dezvoltată special să răspundă nevoilor fermierilor români și adaptată mediului agricol din România.

În același timp, oferim acces fermierilor români și europeni la semințe performante de porumb și soia, de la o companie de prestigiu din SUA (Stine Seed), semințe cu genetică unică și care vin cu o tehnologie inovatoare pentru agricultura din România (conceptul High Population în cultura de porumb).

Semințe
Genetica oferită

Portofoliul de semințe

Soiuri performante de grâu și orz

Gama de semințe PETEKA pune la dispoziția fermierilor soiuri de grâu și orz cu potențial ridicat de producție și caracteristici adaptate condițiilor din România.

Detalii

Genetică performantă de cereale păioase

De mai bine de 50 de ani, Stine oferă cultivatorilor de porumb și soia din toată lumea, varietățile cu cel mai mare potential de producție din industrie.”

Detalii
Echipă
Soytek

Echipa noastră

CEO

DANA RADUCAN

Director Regional de Vânzări (BH, SM, AR, TM, CS, MH, DJ)

ALIN BOLOG

Director Regional de Vânzări (IS, BT, SV, VS, NT, VR, BC)

ANA-MARIA PROFOR

Director Regional de Vânzări (TL, GL, BR, IL, CL, CT, BZ, PH)

ANA-MARIA DAVID

Director Cercetare-Dezvoltare

FLORIN IANCU

Manager Logistică

ION VOICU

Asistent Manager

CĂTĂLINA VOICU

Specialist Marketing

DIODORA GUȚĂ

Director Cercetare

SIMONA-VALI ZOICĂREANU

Cercetător Științific

DRAGOȘ POCARIU

Producere Sămânță

ARINA MIHAELA VLAD

Producere Sămânță

MARIAN RADU

Producere Sămânță

ANDREI CIPRIAN COSTRĂȘEL